bloggar lite bara <333

hej hej nu ska jag bara blogga om  något vet typ inte vad jag ska blogga om ni kan skriva i kommentar stället eller vad man nu ska säga jag vet inte men idag har jag inte gjort så mycket typ varit hemma själv från 9 till 4 för mamma jobbade och mina systrar är i stockholm så jag var hemma själv men det har väl varit tråkigt eller vad ska man säga ? vet inte riktigt men aja tänkte bara göra något inlägg har kollat på tv typ hela dagen men när jag väl går ut då ligger det ett kryp på studsmattan euwwww säger jag bara men nu ska jag väl kolla på tv men imorgon ska jag nog vara med någon kompis tror jag får se men på måndag är det skola igen men började i mådags men aja jedå det var väl allt för mig !!!!!!

morgon roliga bilder!!

               

bilder jag tog nu !! <3 :)

<

sorry + lite mer

hej hej sorry för ja typ inte bloggar nånting längre men typ orkar aldrig men igår så var jag och Ida vid näset och badade ni somm vet vem "Ida" är då är det www.missidabell.blogg.se men idag ska vi till örebro i stan jag ska dit med mina systrar och shoppa lite men jag gör nog ett inlägg sen !!!!! vi får hoppas!!! men bilden är tagen nu!!!! 

girl:it

hej hej idag kom mitt första paket från girlit hem till mig yey har tyvärr ingen bild =(  men jag får se om jag bloggar imorgon orkar typ aldrig längre =(     men aja  bye bye

undra om jag gillar extra


STAR nature

jag köpte två parfymer igår från star nature !! den lila är tutti frutti och den rosa är bubble gum den luktar typ hubba bubba men dom köpte  jag på ÖoB för 39 kr st !!! inte så bra bilder !!
 
 
 

lite bilder

den sista bilden var när vi flög över singapore!!

mina body splash + parfymer


naawww

naaw vilka gulliga
 
 

tipsar verkligen dom hära

läppglans: ginatricot
ögonskugga:ginatricot
 

Snack om grönan och mm

Hej hej idag kom jag hem från Stockholm vi var på Grönland och det var skit kul det också tyvärr har jag inga bilder men jaja just nu kollar jag på tv som är åt det hållet -------------------------------> bara så ni vet ;) visste ni att LMFAO ska komma till sommar krysset OMG inte för jag kollar på sommar krysset I SEXY AND I KNOW IT hahahah den låten äger men jaja Anna Lindberg var med på OS hon bor ju i Karlskoga där jag bor OMG nej då nu har jag skrivit OMG ganska mycket och just det idag på vägen hem från stockholm så åkte vi till Västerås och shoppa men jaja hejdå bloggar mer imorgon hejdå!!!!

<3


Tittar på tv

Hej hej just nu bloggar jag med ipaden Typ gör inget mer eller jag kollar på tv kanske inte så roligt men jag har ont i magen :( så jag tänkte inte va med någon idag men jaja hejdå!!!!!